Dullaert-Steenhout | Uw huis, onze passie

ZWILLING TWIN CLASSIC POTTENSET, 5-DELIG

ZWILLING TWIN CLASSIC POTTENSET, 5-DELIG
ZWILLING TWIN CLASSIC POTTENSET, 5-DELIG
Merk: Demeyere
Met de TWIN Classic kookpotten haalt u voortreffelijke hulpjes in huis om heerlijke gerechten in te bereiden. Zowel professionele als hobbykoks zullen namelijk versteld staan van de voortreffelijke kwaliteit. De gelaagde bodem is gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een aluminium kern die de warmte doeltreffend absorbeert en gelijkmatig over het oppervlak verdeelt. Dat betekent dat u uw ingrediënten niet alleen kunt dichtschroeien, maar ook op een zacht vuurtje kunt bereiden. Deze vijfdelige kookpottenset bevat een braadpan met een diameter van 20 cm en een inhoud van 3 liter – ideaal om grotere stukken vlees in dicht te schroeien en vervolgens traag te laten garen. De grote kookpot met een diameter van 24 cm en een inhoud van 7 liter is dan weer perfect om soep en stoofpotjes te maken of knoedels of noedels in te koken. Twee soeppotten (respectievelijk een diameter van 16 cm en 20 cm en een inhoud van 2 liter en 4 liter) en een steelpan met een diameter van 16 cm en een inhoud van 1,5 liter maken deze set compleet. In al deze kookpotten bereidt u de heerlijkste gerechten, groenten en sauzen, zelfs in de oven! De potten zijn bovendien geschikt voor alle vuren, ook inductie. Het prachtige design met matte afwerking accentueert de hoogwaardige kwaliteit van deze ZWILLING kookpotten. Geniet elke dag van de lekkerste maaltijden!

Deze set bevat 2 soeppotten, 2 kookpotten en een steelpan (zonder deksel)
Hoogwaardig 18/10 roestvrij staal
SIGMA Classic bodem voor goede warmteverdeling
Maataanduiding binnenin
Geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Kleur: Zilverkleurig
Materiaal: 18/10 roestvrij staal
Afwerking oppervlak: Satijnfinish
Bodemtechnologie: Sigma Classic

Breng ook eens een bezoek aan onze winkel in het centrum van Ninove en ontdek er onze ruim assortiment aan kookpannen, bakpannen en professionele keukenmessen + tal van super-promoties. Wij geven u graag professioneel advies.

Dullaert-Steenhout bv
Beverstraat 25 - 9400 Ninove - België
Op 10 minuten van de E40. Er is parkeermogelijkheid in de straat. 30 minuten gratis parkeren op de shop-and-go-zones. De winkel is op 3 min wandelen van het shoppingcentrum Ninia.
€ 279.00

verzendkosten:

BE - € 7,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering BE

NL - € 12,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering NL

FR - € 17,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering FR

ZWILLING TWIN CLASSIC POTTENSET, 5-DELIG

ZWILLING TWIN CLASSIC POTTENSET, 5-DELIG

DIT ARTIKEL IS TE KOOP IN DE WINKEL:

DULLAERT
BEVERSTRAAT 25
9400 NINOVE
054/33 22 37

NIET VERKRIJGBAAR VIA DE WEBSHOP

verder winkelen
naar winkelmandje