Dullaert-Steenhout | Uw huis, onze passie

Algemene info

22/12/2019 - KERST-EN NIEUWJAARSPERIODE 2019 -

De gezelligste periode van het jaar komt eraan. Tijd om samen rond de feesttafel te zitten. Elk jaar pakt Dullaert-Steenhout uit met verrassende, originele en trendy kerstgeschenken. Hun ruime gamma aan topmerken zoals Le Creuset, Demeyere, Leonardo en Salt & Pepper zullen je betoveren.
De allernieuwste trend zijn de prachtige serviezen van Salt & Pepper en F2D.
In de kookafdeling hebben ze tal van superpromoties speciaal geselecteerd voor het eindejaar. Al deze promoties kan u terugvinden in hun webshop: www.dullaert-steenhout.be. Hier vind je alles om zelf een prachtige feesttafel samen te stellen voor uw gasten, van aperitief tot dessert. Bestel je op weekdagen je geschenk, dan heb je het de volgende dag nog in huis of kom het afhalen in de winkel in het centrum van Ninove.
Het Dullaert-team geeft je graag de juiste tips en tricks om jouw eindejaarsfeesten onvergetelijk te maken. Ze wensen u veel kookplezier en heel gezellige feesten! En neem zeker een kijkje op www.dullaert-steenhout.be !


16/1/2019 - EEN STUKJE GESCHIEDENIS -

In 1940 begon Gaston Steenhout een zaak in huishoudartikelen en ijzerwaren in Ninove, Oost-Vlaanderen. Huis Steenhout werd in 1970 overgenomen door zijn dochter Gilberte Steenhout en haar echtgenoot Roger De Henau. De zaak werd in 1980 stopgezet, maar al in 1981 opnieuw opgestart door de dochter Micheline De Henau en haar echtgenoot Ben Dullaert. Op 1 januari 2016 zijn Micheline en Ben van hun pensioen gaan genieten. Hun kinderen Jurgen en Ingeborg Dullaert zetten vandaag de dag de winkel verder. Het assortiment is door de jaren heen zeer uitgebereid geworden, zo is er een ruime afdeling werkkledij en werkschoenen bijgekomen, als een nieuwe afdeling Salt & Pepper-producten.

Je kan een deel van onze producten online bekijken. Shoppen is nog eenvoudiger geworden. Bekijk thuis ons ruim aanbod aan huishoudartikelen, geschenk, werkkledij en ijzerwaren. Ben je op zoek naar een origineel geschenk? De site www.dullaert-steenhout.be geeft je al een voorproefje van wat er in de winkel te ontdekken valt.

Kom gerust eens langs in de winkel in het centrum van Ninove.
De openingsuren zijn van dinsdag tot zaterdag 9u-12u en 13u30-18u00.