Dullaert-Steenhout | Uw huis, onze passie

Resto By Demeyere melkpan met twee teutjes en deksel 14cm

Resto By Demeyere melkpan met twee teutjes en deksel 14cm
Resto By Demeyere melkpan met twee teutjes en deksel 14cm
Merk: Demeyere
Omschrijving Resto By Demeyere melkpan met twee teutjes en deksel 14cm - laagste prijs:

Inhoud: 1 liter
Doorsnede bovenaan: 14cm
Doorsnede onderaan: 12,5cm
Hoogte: 7cm

Niet geschikt voor de vaatwasser tenzij u een mild middel gebruikt. Daarom raden wij u aan de Resto-reeks met de hand af te wassen. Neerslag van mineralen en kalkaanslag kan u best verwijderen door de pot of pan te reinigen met zuivere azijn of met citroensap. Daarna terug wassen met warm water of afwasmiddel. Om hardnekkige en verbande etensresten te verwijderen, is het aan te raden uw kookpot een nacht met wat water en afwasmiddel te laten weken.

De steelpannen van de ‘Resto by Demeyere’ reeks zijn vervaardigd uit roestvrij staal 18/10 met een opgezette 3-lagenbodem van 4 mm dik met 3mm zuiver aluminium binnenin. De ‘Resto by Demeyere’ steelpannen zijn gepolijst en ze hebben een blinkend deksel. Dit is een zeer mooie combinatie. De ‘Resto by Demeyere’ reeks is de instapreeks van Demeyere, ideaal dus voor starter. Resto-kookpotten bieden u kwaliteit zonder franjes.

1 Capsulebodem
De producten van de Resto by Demeyere serie zijn gemaakt van roestvrij staal 18/10 en hebben een capsulebodem van 4 mm dikte. De bodem bestaat uit 3 lagen, met roestvrij staal aan de binnenzijde, middenin een aluminium schijf van 3 mm dikte voor een goede warmtegeleiding, en magnetisch roestvrij staal aan de buitenkant. Op die manier kan het kookgerei gebruikt worden op alle types vuren en natuurlijk ook op inductie. Bovendien zijn de producten geschikt voor gebruik in de oven.

2 Gietrand
De rand van de pan wordt in een speciale vorm geplooid zodat je zowel vloeistoffen met een lage viscositeit zoals water als dikke sauzen kan uitgieten zonder te morsen.

3 Greep
De ergonomische greep van de Resto by Demeyere steelpan is gemaakt van roestvrij staal 18/10. Ze wordt op de wanden gelast en dus niet met rivetten of schroeven vastgemaakt, waardoor optimale hygiëne is verzekerd. Vuil, vet en bacteriën krijgen geen kans zich in te nestelen.

Het kookgerei van Demeyere wordt vervaardigd volgens de strengste normen. Daarom ondersteunen wij de roestvrijstalen producten vanaf de aankoopdatum met een garantie van 10 jaar op alle productie- of materiaalfouten, vooropgesteld dat het product werd gebruikt in overeenstemming met de gebruiks- en onderhoudsinstructies die bij het product werden geleverd en bij huishoudelijk gebruik (geen garantie voor professioneel gebruik).

‘Resto by Demeyere’ is de starters-reeks van Demeyere. De serie bevat budgetvriendelijke artikelen die binnen hun categorie ongetwijfeld de meest performante en gebruiksvriendelijke zijn.

- Roestvrij staal 18/10, mat gepolijst, hoogglans deksel
- 3-lagen capsulebodem, 4 mm
- Gelaste roestvrijstalen grepen: extra stevig en hygiënisch
- 10 jaar beperkte garantie op productiefouten

Prijs Resto By Demeyere melkpan met twee teutjes en deksel 14cm is incl BTW.

Breng ook eens een bezoek aan onze winkel in het centrum van Ninove en ontdek er onze ruim assortiment aan kookpannen, bakpannen en professionele keukenmessen + tal van super-promoties. Wij geven u graag professioneel advies.

Dullaert-Steenhout bv
Beverstraat 25 - 9400 Ninove - België
(Op 10 minuten van de E40)
€ 49.00 Prijs melkpan met twee teutjes 14cm is incl BTW.

verzendkosten:

BE - € 7,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering BE

NL - € 12,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering NL

FR - € 17,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering FR

Resto By Demeyere melkpan met twee teutjes en deksel 14cm

Resto By Demeyere melkpan met twee teutjes en deksel 14cm

DIT ARTIKEL IS TE KOOP IN DE WINKEL:

DULLAERT
BEVERSTRAAT 25
9400 NINOVE
054/33 22 37

NIET VERKRIJGBAAR VIA DE WEBSHOP

verder winkelen
naar winkelmandje