Dullaert-Steenhout | Uw huis, onze passie

Demeyere Industry pasta-inzet voor soeppot 24cm

 Demeyere Industry pasta-inzet voor soeppot 24cm
Demeyere Industry pasta-inzet voor soeppot 24cm
Merk: Demeyere
Omschrijving Demeyere Industry pasta-inzet voor soeppot 24cm

Deze pasta-inzet van Demeyere is geschikt voor soeppotten met een doorsnede van 24 cm. Vul uw soeppan met water en plaats er daarna de pasta-inzet op. Als deksel gebruikt u gewoon het deksel van uw kookpot. De pasta-inzet is niet geschikt voor de kookpot van 24cm omdat deze niet diep genoeg is.

De hoogte van de pasta-inzet van Demeyere 24cm is 21cm.Alle kookpotten van Demeyere zijn hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en blijven 30 jaar lag mooi dankzij de Silvinox®-afwerking. Het kookgerei bevat geen rivetten.

Het Industry-kookgerei is robuust en stevig. Het uitgebreide gamma heeft een industrial look. Het design is ontworpen door Belgisch designer Stefan Schöning. Dit kookgerei zorgt voor levenslang kookplezier.

- Roestvrij staal 18/10 met Silvinox®: hygiënisch en makkelijk te reinigen
- Gelaste roestvrijstalen grepen met speciale 'gezandstraalde' oppervlakte, gegoten en geparelstraalde grepen
- Perfecte gietrand
- Silvinox®: blijvend zilverwit
- 30 jaar beperkte garantie op productiefouten

1 SILVINOX®
Silvinox® is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik.

2 GIETRAND
De rand van de pan wordt in een speciale vorm geplooid zodat je zowel vloeistoffen met een lage viscositeit (bv. water) als dikke sauzen kan uitgieten zonder te morsen.

3 GREEP
De ergonomische grepen van de Industry serie zijn gemaakt van gegoten en geparelstraald roestvrij staal 18/10 en afgewerkt met Silvinox®. Hierdoor zijn ze krasbestendig en is een stevige grip verzekerd. Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen. De extra-large grepen van Industry zijn speciaal ontwikkeld om zo lang mogelijk koel te blijven en dit op alle fornuizen, ook op gas. (Opgepast... vlammen die over de rand van de bodem komen, kunnen de handgrepen wel warm maken.)

Professioneel kookgerei, internationaal erkend door vele bekende chef koks.

Prijs Demeyere Industry pasta-inzet voor soeppot 24cmis inclusief btw.

Breng ook eens een bezoek aan onze winkel in het centrum van Ninove en ontdek er onze ruim assortiment aan kookpannen, bakpannen en professionele keukenmessen + tal van super-promoties. Wij geven u graag professioneel advies.

Dullaert-Steenhout bv
Beverstraat 25 - 9400 Ninove - België
(Op 10 minuten van de E40)

levertijd 3 tot 5 werkdagen

€ 99.00
€ 66.00 Prijs Industry pasta-inzet 24cm is incl BTW

verzendkosten:

BE - € 7,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering BE

NL - € 12,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering NL

FR - € 17,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering FR

 Demeyere Industry pasta-inzet voor soeppot 24cm

Demeyere Industry pasta-inzet voor soeppot 24cm

DIT ARTIKEL IS TE KOOP IN DE WINKEL:

DULLAERT
BEVERSTRAAT 25
9400 NINOVE
054/33 22 37

NIET VERKRIJGBAAR VIA DE WEBSHOP

verder winkelen
naar winkelmandje