Dullaert-Steenhout | Uw huis, onze passie

Demeyere Apollo hoge soeppot met deksel / kookpan 20cm + pasta-inzet

 Demeyere Apollo hoge soeppot met deksel / kookpan 20cm + pasta-inzet
Demeyere Apollo hoge soeppot met deksel / kookpan 20cm + pasta-inzet
Merk: Demeyere
Omschrijving Demeyere Apollo hoge soeppot met deksel / kookpan 20cm + pasta-inzet:

Inhoud: 5 liter
Doorsnede bovenaan: 20cm
Doorsnede onderaan: 18cm
Geschikt voor alle vuren en de oven.Niet geschikt voor de vaatwasser tenzij u een mild middel gebruikt. Vaatwasproducten zijn tegenwoordig te agressief geworden waardoor ze het aluminium dat in de bodem zit kunnen wegvreten na verloop van tijd. Hierdoor kan de bodem een scherpe rand krijgen. Daarom raden wij u aan de Apollo-Kookpottenreeks met de hand af te wassen.

Deze pasta-inzet van Demeyere is geschikt voor soeppotten met een doorsnede van 20cm. Vul uw soeppot met water en plaats er daarna de pasta-inzet op. Als deksel gebruikt u gewoon het deksel van uw kookpot. De pasta-inzet is niet geschik voor de kookpot van 20cm omdat deze niet diep genoeg is.

Alle kookpotten van Demeyere zijn hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en blijven 30 jaar lag mooi dankzij de Silvinox®-afwerking. Het kookgerei bevat geen rivetten.

Deze soeppot heeft de perfecte InductoBase®-bodem die bestaat uit 7-PlyMaterial®. De kookpot werkt uitstekend op inductie dankzij de speciale TriplInduc®-technologie.

1 INDUCTOBASE®
De ‘InductoBase®’-bodem bestaat uit 7 lagen met een warmtegeleidende kern van zuiver aluminium. Deze aluminiumlaag van 5 mm dikte garandeert een uniforme warmteoverdracht doorheen de bodem en zorgt voor optimaal koken, zelfs op lage verwarmingsposities.

2 TRIPLINDUC®
TriplInduc® is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen.

3 SILVINOX®
Silvinox® is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik.

4 GIETRAND
De rand van de pan wordt in een speciale vorm geplooid zodat je zowel vloeistoffen met een lage viscositeit (bv. water) als dikke sauzen kan uitgieten zonder te morsen.

5 GREEP
De ergonomische grepen zijn gemaakt van roestvrij staal 18/10 en remmen de warmtegeleiding. Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen.

Professioneel kookgerei, internationaal erkend door vele bekende chef koks.

Voor vele professionele en hobby koks is koken meer dan alleen maar eten klaarmaken. Het is een liefde en een passie die tot de heerlijkste combinaties van smaak, geur en kleur kan leiden. Het is een kunst. Net zoals voor een schilder kunnen creatieve ideeën alleen maar gerealiseerd worden met behulp van het juiste materiaal. Apollo biedt een zeer uitgebreid programma van producten, ontwikkeld om culinaire meesterwerken te creëren. Een brede waaier van gespecialiseerde producten zoals conische sauspannen, sauteuses, speciale bakpannen, stoomkokers, sudderpannen en een uitgebreid aanbod woks zorgen ervoor dat zelfs de meest veeleisende kok er zijn ideale kookgereedschap in terugvindt. Het praktische design en de gebruikte technologieën werden bovendien voor elk artikel aangepast aan de typische bereidingen in dat product.

Alle Demeyere producten kunnen gebruikt worden in de oven en op de conventionele warmtebronnen zoals elektriciteit en gas, maar ze zijn eveneens geschikt voor hi-light, vitrokeramische kookplaten en inductie.

Prijs Demeyere Apollo hoge soeppot met deksel / kookpan 20cm + pasta-inzet is inclusief btw.

Breng ook eens een bezoek aan onze winkel in het centrum van Ninove en ontdek er onze ruim assortiment aan kookpannen, bakpannen en professionele keukenmessen + tal van super-promoties. Wij geven u graag professioneel advies.

Dullaert-Steenhout bv
Beverstraat 25 - 9400 Ninove - België
(Op 10 minuten van de E40)
€ 268.00

verzendkosten:

BE - € 7,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering BE

NL - € 12,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering NL

FR - € 17,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering FR

 Demeyere Apollo hoge soeppot met deksel / kookpan 20cm + pasta-inzet

Demeyere Apollo hoge soeppot met deksel / kookpan 20cm + pasta-inzet

DIT ARTIKEL IS TE KOOP IN DE WINKEL:

DULLAERT
BEVERSTRAAT 25
9400 NINOVE
054/33 22 37

NIET VERKRIJGBAAR VIA DE WEBSHOP

verder winkelen
naar winkelmandje