Dullaert-Steenhout | Uw huis, onze passie

Le Creuset stoofpot multifunction buffet casserole zwart 30cm

Le Creuset stoofpot multifunction buffet casserole zwart 30cm
Le Creuset stoofpot multifunction buffet casserole zwart 30cm
Merk: Le Creuset
De multifunctionele braad-/stoofpan van Le Creuset neemt een zeer grote hoeveelheid warmte en verdeelt deze geleidelijk over de pan. Dankzij zijn lage wanden en hun grote kookoppervlak, is deze pan perfect voor het bereiden van sappig gestoofd vlees, roerbakgerechten met groenten, schaaldieren en zelfs bourgondische desserts.

Perfect voor een breed scala aan gerechten van een romige risotto, smakelijk vlees, knapperige groenten en (hartige) taarten. De grote platte vorm en ondiepe zijden van de multifunctie gietijzeren pan is ideaal voor de bruinkleuring van vlees en groenten, pruttelende stoofschotels, roer frituren, bakken en serveren aan tafel.

Inhoud: 3,2 liter.
Diameter: 30 cm.
Hoogte: 6,5 cm.
Gewicht: 5 kg.
Materiaal: gietijzer.
Kleur: zwart
Inductiegeschikt.
Geschikt voor gas, elektrisch, keramisch en halogeen.
Ovengeschikt.
Handafwas.
Vorm: rond.
Bodemdiameter: 24 cmLe Creuset is trots op de nieuwe handtekening van de multifunctie gietijzeren pan. Nieuwe functies omvatten: easy-grip, 45% grotere handgrepen; makkelijk schoon, gehard geëmailleerd interieur; een stijlvolle, hittebestendig roestvast staal-knop en een verbeterde strakke deksel.

Geschikt voor gebruik op alle soorten van de kookplaat, met inbegrip van inductie, en in de oven, de multifunctie pan maakt een perfecte schaal en door het gietijzer houdt het uw gerechten warmer voor lekker langer tafelen.

Le Creuset
Individueel gegoten in zand mallen en handgemaakte op de originele Franse lettergieterij sinds 1925, worden Le Creuset braadpan gerechten beschermd door een levenslange garantie voor totale gemoedsrust.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN VOOR GIETIJZER
Vóór het eerste gebruik : verwijder alle verpakking en etiketten. Was de pan in een warm sopje, daarna goed spoelen en afdrogen. Uw pan is nu klaar voor gebruik en heeft geen andere voorbereiding zoals acclimatiseren nodig.
Gietijzeren kookgerei van Le Creuset is geschikt voor ALLE warmtebronnen, inclusief gas, elektrische of halogeenkookplaten, vitrokeramische kookplaten, inductiekookplaten en ovens die werken op gas, olie, kolen of hout.
Op kookvuren met een glazen oppervlak moet u de pan steeds optillen en nooit gewoon verschuiven want dit kan zowel de bodem van de pan als het glas beschadigen. Pas de bodem van de pan steeds aan het oppervlak van warmtebron aan om de warmte zo efficiënt mogelijk te gebruiken en oververhitting van de zijkant van de pan of beschadiging van de handvatten te vermijden.
Lange handgrepen moeten zo gedraaid worden dat ze niet over de voorkant van het kookvuur uitsteken of boven andere warmtezones hangen.
Gebruik in de oven:
Voor producten met een zwarte bakelieten dekselknop type A mag de oventemperatuur maximaal 200°C/390°F/gasstand 6 bedragen.
Voor producten met een zwarte bakelieten dekselknop type B mag de oventemperatuur maximaal 250°C/500°F/gasstand 9 bedragen.
Producten met volledig gietijzeren handgrepen of roestvrijstalen dekselknop (zie onderstaand voorbeeld) kunnen bij eender welke oventemperatuur gebruikt worden. Schotels met houten handgrepen of knoppen mogen niet in de oven geplaatst worden.
Standaardkookvuren met gietijzeren bekleding: Plaats geen kookgerei op de bodem van ovens met gietijzeren bekleding. Hierdoor zal de temperatuur in de oven stijgen waardoor de baksnelheid verhoogt en dit kan een nadelig effect hebben op het voedsel. Sleep geen kookgerei over de bodembekleding om beschadiging aan uw kookgerei te vermijden. Plaats het voor een optimaal resultaat altijd op een plaat of een rooster.
Gesatineerd zwart email vind je bij skillets, grillpannen, Grillits®, bakpannen, sauteerpannen, woks, tajines. Gesatineerd zwart email werd speciaal ontworpen voor het koken met een hogere “oppervlakte” temperatuur wat niet hetzelfde is als een pan op een heter vuur zetten. Met gietijzer, kunnen hogere oppervlaktetemperaturen bereikt worden omdat elk stuk gelijkmatig kan doorwarmen op een middelmatig vuur.
€ 249.00

verzendkosten:

BE - € 6,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering BE

NL - € 9,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering NL

FR - € 14,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering FR

Le Creuset stoofpot multifunction buffet casserole zwart 30cm

Le Creuset stoofpot multifunction buffet casserole zwart 30cm

DIT ARTIKEL IS TE KOOP IN DE WINKEL:

DULLAERT
BEVERSTRAAT 25
9400 NINOVE
054/33 22 37

NIET VERKRIJGBAAR VIA DE WEBSHOP

verder winkelen
naar winkelmandje