Dullaert-Steenhout | Uw huis, onze passie

Staub Multifunctionele sauteerpan met chistera deksel 28cm zwart

Staub Multifunctionele sauteerpan met chistera deksel 28cm zwart
Staub Multifunctionele sauteerpan met chistera deksel 28cm zwart
Merk: Staub
Omschrijving Staub Multifunctionele sauteerpan met chistera deksel 28cm zwart:

Gewicht 5,8 kg
Volume 3,7 l
Diameter 28 cm
Hoogte zonder deksel 7,6 cm
Lengte 36,1 cm
Breedte 28 cm
Hoogte 12,5 cmStaub wordt in Frankrijk geproduceerd en is hét merk voor gietijzeren kookgerei van hoge kwaliteit. Het grote voordeel van koken met de sauteerpannen van Staub, specialist in geëmailleerd gietijzer, is dat uw ingrediënten hun voedingwaarde en volle smaak beter behouden. Het mat zwart afgewerkte email aan de binnenzijde vereenvoudigt bovendien het onderhoud van uw sauteerpan. Het koepelvormige deksel is uitgerust met de innovatieve Chistera-techniek. De druppelvormige structuren in het deksel zorgen ervoor dat de condensatiedampen in de cocotte opnieuw worden opgevangen en je gerecht besprenkelen, zodat het zachtjes en evenwichtig stooft.
Geëmailleerd gietijzer voor een gelijkmatige warmteverdeling en een voedzaam resultaat
Binnenkant van mat zwart email met hoge krasbestendigheid en uiterst geschikt om optimaal aan te braden
Buitenzijde van gekleurd email voor een mooie glans en gladde bodem die het contactoppervlak niet beschadigt
Druppelvormige Chistera-structuur onderaan het deksel voor voortdurende besprenkeling van uw gerecht
Beperkte levenslange garantie op productiefouten

EASY-CARE BINNENBEKLEDING

Het matzwarte interieur - ook wel email - zorgt voor een hoge weerstand tegen krassen en plotselinge temperatuurschommelingen. Deze innerlijke coating is ideaal voor het bakken, braden en karamelvisering en is eenvoudig te reinigen.


Pannen van gietijzer worden al vele eeuwen gebruikt. Redenen hiervoor zijn de hoge duurzaamheid en het uitstekende energierendement van het materiaal. Geëmailleerd gietijzer houdt de warmte uitstekend vast en zorgt voor optimaal behoud van voedingswaarde en volle smaak van de ingrediënten. Vlees droogt niet uit en groenten blijven sappig. De Staub producten onderscheiden zich naast de buitenste emaillaag in heldere en aantrekkelijke kleuren ook door de mat zwarte afwerking van de emaillaag binnenin. Dit kwalitatief hoogwaardige email bied een hogere weerstand tegen thermische schokken en vereenvoudigt het onderhoud. Het omvat de ideale eingenschappen om etenswaren aan te braden, te bakken en te karamelliseren. Email, dat hoofdzakelijk uit glas bestaat, is zeer duurzaam en krasbestendig.

STAUB werd in 1974 opgericht in de Elzas in Frankrijk, een streek die gekend is om haar culinaire hoogstandjes. Het accent van het assortiment van STAUB ligt op gietijzeren en keramisch kookgerei voor consumenten die op zoek zijn naar de ultieme smaak. STAUB weet traditioneel vakmanschap en state-of-the-art technologie perfect te combineren. Het is niet verwonderlijk dat vermaarde restauranthouders de voorkeur geven aan de producten van STAUB. Genieten van de voordelen van STAUB is geenszins enkel weggelegd voor prestigieuze restaurants. Iedereen kan smullen van gerechten klaargemaakt in deze uitzonderlijke producten, die dankzij hun mooie look ook nog eens échte blikvangers op tafel zijn.

Prijs Staub Multifunctionele sauteerpan met chistera deksel 28cm zwart is incl BTW

€ 209.00 Prijs Staub sauteerpan 28cm is incl BTW

verzendkosten:

BE - € 6,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering BE

NL - € 9,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering NL

FR - € 14,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering FR

Staub Multifunctionele sauteerpan met chistera deksel 28cm zwart

Staub Multifunctionele sauteerpan met chistera deksel 28cm zwart

DIT ARTIKEL IS TE KOOP IN DE WINKEL:

DULLAERT
BEVERSTRAAT 25
9400 NINOVE
054/33 22 37

NIET VERKRIJGBAAR VIA DE WEBSHOP

verder winkelen
naar winkelmandje