Dullaert-Steenhout | Uw huis, onze passie

Demeyere Athena hoge kookpan / soeppot 30cm

Demeyere Athena hoge kookpan / soeppot 30cm
Demeyere Athena hoge kookpan / soeppot 30cm
Merk: Demeyere
Omschrijving Demeyere Athena hoge kookpan / soeppot 30cm:

Inhoud: 16 liter

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk:
Silvinox®
Geen rivetten

De perfecte bodem:
InductoBase®
7-PlyMaterial®
TriplInduc®

Geschikt voor alle vuren
Alle Demeyere producten kunnen worden gebruikt op de conventionele warmtebronnen zoals elektriciteit en gas, maar zijn eveneens geschikt voor hi-light, vitroceramische kookplaten én inductie.

Om dit mogelijk te maken, ontwikkelde Demeyere TriplInduc, een materiaal dat er voor zorgt dat het kookgerei gebruikt kan worden op alle types warmtebronnen en bovendien mogelijk maakt dat men op ieder moment van het ene type naar het andere kan overschakelen. Dankzij de excellente magnetische eigenschappen geeft TriplInduc bovendien tot 30% meer rendement op inductie. Tenslotte verzekert het dat de bodem niet zal vervormen en vlak blijft, zelfs na jarenlang gebruik.

Het Demeyere kookgerei laat een veilig gebruik in de oven toe, zelfs tot 350°C, zonder enige beperking. Hogere temperaturen kunnen het materiaal wel verkleuren, maar zijn in principe nooit van toepassing bij oven- of kookbereidingen.
Indien op een fornuis temperaturen worden bereikt van meer dan 350°C kan het kookgerei blijvende schade ondervinden zonder mogelijkheid van herstel en zonder aanspraak op enige garantie. Nochtans is het zo dat bij normaal gebruik fornuizen en ovens nooit de temperatuur van 260°C overschrijden. Bakken gebeurt op temperaturen van +/- 180°C.

De Athena-reeks is een vaste waarde binnen het gamma van Demeyere met een tijdloos design.

Alle Athena producten zijn vervaardigd uit het beste roestvrij staal 18/10, zijn ovenvast en hebben een zeer efficiente Inductobase bodem. De kookprestaties zijn uitstekend. De Athena producten werden elektrochemisch behandeld met het unieke Silvinox procédé. Hierdoor blijven de producten zilverwit, zelfs na jarenlang gebruik.

De perfecte afsluiting
De roestvrij stalen deksels passen perfect in of op onze kookpotten, sluiten zeer goed af en zijn energiebesparend. De deksels zijn onderling verwisselbaar op potten en pannen met dezelfde diameter.

Een goed sluitend deksel verhindert warmte- en energieverlies. Tests hebben aangetoond dat koken zonder deksel of met een deksel dat niet zwaar genoeg is 2,8 maal meer energie verbruikt.

Het perfect afsluiten zorgt er ook voor dat stoom verzameld wordt in de pot en verzekert een blijvende condensatie van de stoom. Daarom kan u in onze producten zeer gezond koken met weinig of geen water.

Prijs Demeyere Athena hoge kookpan / soeppot 24cm is inclusief btw.

Breng ook eens een bezoek aan onze winkel in het centrum van Ninove en ontdek er onze ruim assortiment aan kookpannen, bakpannen en professionele keukenmessen + tal van super-promoties. Wij geven u graag professioneel advies.
€ 339.00
€ 199.95

verzendkosten:

BE - € 6,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering BE

NL - € 9,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering NL

FR - € 14,95 - bestellingen boven € 130,- = Gratis levering FR

Demeyere Athena hoge kookpan / soeppot 30cm

Demeyere Athena hoge kookpan / soeppot 30cm

DIT ARTIKEL IS TE KOOP IN DE WINKEL:

DULLAERT
BEVERSTRAAT 25
9400 NINOVE
054/33 22 37

NIET VERKRIJGBAAR VIA DE WEBSHOP

verder winkelen
naar winkelmandje